Vihar

Kidőlt fákhoz riasztják a tűzoltókat Tolna és Somogy megyében

Több helyen elektromos felsővezetékek is megrongálódtak.

2015.05.06 22:27MTI

A viharos szél miatt főként kidőlt fákhoz riasztják a tűzoltókat Tolna és Somogy megyében, de van, ahol lakóház tetőszerkezete rongálódott meg - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján szerda este.

A tájékoztatás szerint a 6-os főút tolnai szakaszán több kidőlt fa akadályozza a forgalmat a 118-as kilométerszelvény közelében, és hasonló a helyzet Izmény Fő utcájában is. Szárazdon egy lakóház tetejét tépte fel az erős szél, Kajdacson egy udvaron álló fa dőlt rá a szomszédos családi házra.

A somogyi megyeszékhelyen, Kaposváron ugyancsak kidőlt fák és leszakadt ágak eltávolításához hívják a tűzoltókat. A Fő utcában személyautóra dőlt egy fenyő, a Guba Sándor utcában pedig a buszmegálló előtt akadályozza a forgalmat egy 15 méter magas kidőlt fa.

Hozzátették: több helyen elektromos felsővezetékek is megrongálódtak, ezért az áramszolgáltató szakemberei is beavatkoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.