Szélvihar

Kidőlt fák, megrongált tetőszerkezet Fejér megyében

Az erős, olykor viharos széllökések Fejér megye több pontján okoztak nagy károkat.

2015.03.28 09:14MTI

Faágak szakadtak le, fák dőltek ki, Dunaújvárosban egy társasház tetőszerkezete is megrongálódott - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szabó-Bisztricz Anett közölte: péntek délutántól szombat reggelig tizenkétszer avatkoztak be a tűzoltóegységek Fejér megyében.

Dunaújvárosban, a Barátság útján egy társasház tetőszerkezetét bontotta meg a szél mintegy ötven négyzetméteren. Székesfehérváron a Kadocsa utca és a Berényi út kereszteződésében közlekedési jelzőlámpa szakadt le, egy hipermarket parkolójában pedig tízméteres reklámoszlopot rongált meg a szél.

Abánál faág szakadt a 63-as útra, Vereben szigetelt villanyvezetékre dőlt fa, Csórnál a 8-as úton műanyag védőhálót bontott meg a szél, Fülén, Fehérvárcsurgón, Agárdon, Gárdonyban, Pákozdon pedig faág vagy fa esett az útra és jelentett veszélyt, illetve forgalmi akadályt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.