Kanadai tavasz

"Hólocsoló" házilag

Mi történik akkor, ha egy igazán hideg napon bekapcsoljuk az öntözőrendszert? Természetesen szigorúan csak forró vízzel, különben szétfagyna az egész.

2014.11.28 19:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Tudja, hol van Winnipeg? Nem? Kanadában. Igen, ott, ahol olyan borzasztó hideg van néha. Ennek ellenére ott is élnek emberek, méghozzá igen kíváncsi emberek.

Egy winnipegi család idén március elsején, egy különösen hideg napon fogott kísérletezésbe. A -34 Celsius fokot mutató hőmérséklet -48 Celsius fokos hőérzettel párosult, "köszönhetően" a jeges szélnek. Ebben a környezetben kapcsolták be a - természetesen forró vízzel működtetett - kerti locsolót.

Íme, az eredmény:



Reméljük, idén ilyen trükkök nélkül is fehér karácsonyunk lesz, bár a globális klímaváltozás ellenünk dolgozik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.