Időjárási helyzet

Visszavonhatatlanul "megkezdődött a tél"

A keddi mátrai havazással, no és az egyre gyakoribb fagypont közeli hőmérséklettel "megkezdődött a tél".

2014.11.25 20:52ma.hu
Országos Meteorológiai Szolgálat

Természetesen azt még nem tudni, hogy a következő hónapokban hány havas napunk lesz, miután Kékestetőn és Mátraszentimrén 7 centiméteres hó esett, de kedden többnyire borult lesz az ég, csak átmeneti időszakokra csökkenhet a felhőzet. Párás lesz a levegő, éjszaka foltokban köd képződik. Északon, északkeleten kezdetben helyenként előfordulhat eső, havas eső, éjszaka számottevő csapadék viszont már nem valószínű, legfeljebb ködszitálás, esetleg ónos szitálás vagy hószállingózás alakulhat ki. Többnyire mérsékelt marad a keleti, északkeleti szél.

A hőmérséklet késő este 0 és +5 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.