Időjárás

Párás, ködös, hideg reggelek várnak ránk

Szombat reggel 0 és 6, délután 9 és 12 fok között alakul a hőmérséklet - ez még mindig alacsonyabb, mint a sokéves átlag.

2014.10.24 19:53ma.hu

Szombat
Északkelet, kelet felől szakadozik, csökken a felhőzet, de a délnyugati tájakon egész nap maradhat a borús idő. Ezeken a tájakon délelőttig további, gyengülő csapadék is lehet. A késő délutáni, esti óráktól többfelé válik párássá a levegő. Reggel 0 és 6, délután 9 és 12 fok között alakul a hőmérséklet - ez még mindig alacsonyabb, mint a sokéves átlag - olvasható a köpönyeg.hu oldalon.

Vasárnap
Reggel sokfelé párás, foltokban ködös lesz a levegő. Napközben a pára nagy része megszűnik, és általában napos idő lesz. Eső sehol sem fordul elő. 11 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfő
Reggel párás, déltől napos idő várható. Kizárt az eső. Tovább gyengül a keleties szél. Reggel fagypont körül alakul a hőmréséklet, délutánra 11-12 fok köré kúszik a hőmérő higanyszála.

Keddtől a hét végéig
Reggelente párás, ködös, délutánonként nagyrészt ragyogóan napos idő valószínű (csak néhol maradhat meg tartósan a párásság). A hőmérséklet hajnalban 0, délután végig 9-13 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.