Időjárás

Hűvös, esős, szürke idő jön

Péntek reggel és délután is mindössze 5-11 fok között alakulhat a hőmérséklet, ez 6-7 fokkal hidegebb, mint a sokéves átlag.

2014.10.23 18:34ma.hu

Péntek
Borult idő lesz, délelőtt sokfelé, délután egyre kevesebb helyen esővel. Délen jelentős mennyiségű eső várható. Az északkeleti szél több helyen megerősödhet. Reggel és délután is mindössze 5-11 fok között alakulhat a hőmérséklet, ez 6-7 fokkal hidegebb, mint a sokéves átlag - olvasható a köpönyeg.hu oldalon.

Szombat
Északelet felől csökken a felhőzet, és még lehetnek tartósan borús tájak. Elszórtan fordul elő csapadék. Reggel kevéssel fagypont felett, délután 11 fok körül várható a hőmérséklet.

Vasárnap
Reggel párás, felhős idő valószínű. A hőmérséklet +1 fok köré csökken, több helyen fordul elő gyenge fagy. Délelőtt a párásság megszűnik és mindenhol előbukkan a nap. 12 fok köré kúszik délutánra a hőmérő higanyszála.

Hétfőtől csütörtökig
Reggelente 0 fok körül alakul a hőmérséklet, délutánonként 10-14 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők. A reggeli párásság megszűntét követően napos, gyengén felhős időre van kilátás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.