Időjárás

Viharos szél, hidegfront érkezik

Vasárnap délután még kényeztet minket az időjárás, de hétfőtől igencsak kellemetlen változások jönnek.

2014.09.21 15:11ma.hu
freedigitalphotos.net/dan

Hétfő
A nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég és sokfelé várható eső, zápor, keleten akár zivatar is. Délutántól megkezdődik a felhőzet felszakadozása, egyre többfelé szűnik meg a csapadék - olvasható a köpönyeg.hu oldalon. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 20 fok alatt marad a csúcshőmérséklet.

Kedd
Viharos lesz az északnyugati szél. A felhőátvonulásokból záporok, a hegyekben jégdara-záporok alakulhatnak ki. 14-16 fok körül alakul mindössze a délutáni órák hőmérséklete.

Szerda
Reggelre 4 fok köré csökken a hőmérő higanyszála, így lesznek olyan tájak, ahol fagyni fog a talaj mentén. Szép napos idő várható.

Csütörtök
Párás, változóan felhős idő várható. Kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek, hétvége
Reggelente párás, nappal gyengén felhős idő valószínű, többórás napsütéssel. A hétvégén 20 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.