Össze és vissza jár az idő

Ismét kinyitják odafent a csapot

Néhol elvétve, elszórtan, máskor több helyen, sűrűbben; zápor, zivatar, esetenként intenzív felhőszakadás - tessék választani hétvégi időjárást. Jön a hidegfront.

2014.09.20 15:55MTI

Várható időjárás vasárnap estig az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint:

Erősen és változóan felhős területekre egyaránt számíthatunk, a legkevesebb napsütés keleten, a legtöbb szombaton és vasárnap is a Dunántúl északi felén és a főváros térségében valószínű. Utóbbi országrészekben csak elvétve, másutt szombaton elszórtan, vasárnap azonban már összességében több helyen várható eső, zápor, helyenként zivatar.

Szombaton a Dél-Dunántúlon esetleg intenzív zivatar is kialakulhat felhőszakadás kíséretében. A délnyugati, vasárnap az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, zivatar környékén ugyanakkor erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 21 és 26 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.