Az idő jár

Elpakolta már a nyári ruhákat? Rosszul tette!

A hétvégén több napsütésre lehet készülni, néhol 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Ezzel együtt ismét várható zápor, helyenként zivatar is.

2014.09.18 15:25MTI

Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék estig nem valószínű. Többfelé megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-14 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet 21-26 fok között alakul.

Éjszaka és szombaton a nap első felében főként az Alföldön lesz nagyobb területen erősen felhős az ég, és ott több helyen, az ország többi részén napközben elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Nyugaton több, keleten kevesebb napsütés várható. A szél megélénkül, zivatarban megerősödik. A minimumhőmérséklet 12-17 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 23-27 fok között alakulnak, keleten, északkeleten lesz a hűvösebb.

Vasárnap napos és gomolyfelhős időszakok egyaránt lesznek, szórványosan várható zápor, helyenként zivatar. Néhol megerősödik, zivatar környezetében viharossá is fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban 12-17 fok lehet. Napközben 22-26 fokig melegszik a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.