Tetők, kémények, vezetékek

Komoly károkat okozott a szombati vihar Borsodban

Miskolcon útra dőlt fákat, leszakadt ágakat távolítottak el a tűzoltók, Mályiban egy kidőlt fa elektromos vezetéket szakított le.

2014.04.20 12:04MTI
Forrás: youtube.com

Fák dőltek ki, tetőszerkezetek, kémények rongálódtak meg a szombati viharban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint Miskolcon útra dőlt fákat, leszakadt ágakat távolítottak el a tűzoltók, Mályiban egy kidőlt fa elektromos vezetéket szakított le.

Tiszaújvárosban több négyzetméternyi vakolat vált le egy épület homlokzatáról, Novajidrányban tetőszerkezetet és kéményt rongált meg a vihar, Kazincbarcikán egy garázssor tetőszerkezetét bontotta meg a viharos szél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.