Elzárt település nincs

Ónos eső: Győr-Moson-Sopron megye közútjain is kamionstop van

Az ónos eső miatt a határforgalomban elrendelt kamionstop után Győr-Moson-Sopron megye egyes útszakaszain is korlátozták a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek közlekedését.

2014.02.02 09:36MTI
Forrás: MTI

A kamionstopot szombat este rendelte el a megyei védelmi bizottság. A kedvezőtlen időjárási és útviszonyok miatt a rendőrség kiterjesztette a korlátozást a megye bizonyos útszakaszaira: a 84-es és a 86-os úton déli irányban, a 82-es főút pannonhalmi leágazásnál (8224-es út) Veszprém irányába, a 83-as főúton (Tét belterülete) Pápa irányába, valamint a 81-es főúton Fehérvár irányába.

Győr-Moson-Sopron megyében elzárt település nincs, a vasúti és a buszközlekedésben fennakadás nem volt. Sebességkorlátozás sem a közutakon, sem a gyorsforgalmi utakon nincs, az ónos eső miatt azonban - a folyamatos sózás ellenére is - jelentős a csúszásveszély, ezért a katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy csak a legszükségesebb esetben induljanak útnak.

Győr-Moson-Sopron megye egész területén továbbra is a legmagasabb fokú riasztás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.