Csúszni fognak az utak

Havazás - mire készüljünk csütörtökön?

Csütörtökre tíz megyére és a fővárosra ónos eső miatt adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat.

2014.01.29 20:35MTI

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyére valamint Budapestre adtak ki figyelmeztetést az ónos eső miatt.

Az előrejelzés szerint csütörtökön az Alföldön hosszabb időre kisüthet a nap, ott nem várható csapadék. Másutt több lesz a felhő, kezdetben az Északi-Középhegységben néhol előfordulhat hószállingózás, elsősorban a Dunántúlon pedig több helyen fagyott esőre, ónos esőre, esőre lehet számítani. Többfelé megélénkül a szél, hozzávetőleg a Tata-Szeged sávban olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 9 és mínusz 3 Celsius-fok között alakul, de délnyugaton, délen helyenként mínusz 10, mínusz 13 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet nagyrészt mínusz 2 és plusz 2 fok között várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.