Az utak egész járhatók

Változó intenzitással havazik

Változó intenzitással havazik a Dunántúlon, az Alföld déli megyéiben, valamint Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye déli részén.

2014.01.29 09:20MTI
MTI

A főutak és az alsóbbrendű utak burkolata azokon a területeken latyakos, hókásás, néhol havas, de a téli viszonyoknak megfelelően járható - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda reggel az MTI-t.

Az Útinform jelezte, hogy az autópályák közül az M6-os és az M60-as a Baranya és a Tolna megyei szakaszon havas, de azokat a szakaszokat nem a Magyar Közút üzemelteti - írták a közleményben.

Az M7-es Balaton melletti szakaszán latyakos, hókásás a burkolat, a közútkezelő ott több mint háromszáz géppel takarítja a havat, síkosságmentesíti az utakat.

Az útellenőrök sok helyről jeleztek párásságot, de 100-300 méter közötti látótávolságot csak Vasvár, Lenti, Ajka, Mohács és Cegléd környékén észleltek. A gyorsforgalmi utak közül az M6-os bátaszéki szakaszán csökkent 100-300 méter közé a belátható útszakasz hossza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.