Meteorológiai szolgálat

Aligha lesz fehér a 2013-as karácsony

A legfrissebb modellfutások szerint a jövő hét elejéig szitálástól, ónos szitálástól, zúzmaraképződéstől eltekintve csapadék, így havazás sem várható. Jövő kedden, vagyis december 24-én még szitálás, ónos szitálás lehet.

2013.12.18 19:55MTI

A jelenlegi előrejelzések alapján várhatóan nem lesz fehér a karácsony Magyarországon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook oldalán.

Mint írták, minden évben felmerül a kérdés a karácsony előtti napokban, hogy ünnepélyes hangulatúvá varázsolja-e a fehér hó ezeket a napokat.

A legfrissebb modellfutások szerint a jövő hét elejéig szitálástól, ónos szitálástól, zúzmaraképződéstől eltekintve csapadék, így havazás sem várható. Jövő kedden, vagyis december 24-én még szitálás, ónos szitálás lehet. Szerda délutántól, december 25-től többször esőre, záporesőre lehet számítani. A hőmérséklet is emelkedik, enyhébbek lesznek az éjszakák és több fokkal melegebbek a nappalok - írta a meteorológiai szolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.