A fagyasztóban őrizgette a csivava testét

Csavarhúzóval ölte meg a család kutyáját, vacsorát akart főzni belőle

FIGYELEM, MEGRÁZÓ RÉSZLETEK! Részegen megölte, majd előkészítette a család kilenchónapos csivaváját egy későbbi vacsorához egy új-mexikói férfi, csak nehezen talált hozzá receptet.

2014.07.29 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles (Képünk illusztráció!)

Egy csavarhúzóval szíven szúrta a részeg férfi a család kilenchónapos, házikedvencként tartott csivaváját, majd gondosan megnyúzta és a tetemet a mélyhűtőbe tette, míg nekilátott, hogy az interneten megfelelő receptet találjon az elkészítéséhez. Az új-mexikói Salvador Martinez azzal magyarázta a nyomozóknak a brutális tettét, hogy állítólag a családnak nem volt elég étele. A 46 éves férfi barátnője azonban cáfolta ezt, mondván, bőven volt mit enniük, és a kiskutya megölése után Martinez bevallotta, hogy grillezni akarta az anyja házában az állatot.

Bár Új-Mexikó törvényei nem tiltják a kutyák evését, a hatóságok most mégis eljárást indítottak a férfi ellen extrém állatkínzás miatt, és gyermekbántalmazás miatt is felelnie kell, mert ahogy a Torrance megyei seriff, Heath White fogalmazott, a férfi unokái is otthon voltak és "végig tisztában voltak vele, mi történik a család kedvenc kisállatával". Hozzátette: a családot felzaklatta, ami a kutyával történt, nem azért vették és nevelgették, hogy aztán később megegyék.

Martinez 2003-ban már egyszer börtönre volt ítélve, amikor 13 kiló kokaint próbált átcsempészni a határon Mexikóból, most a próbaidő megsértése miatt azonnal őrizetbe vették - adta hírül a KRQE News 13 című hírhonlapra hivatkozva a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.