Csak félre ne nyaljon véletlenül!

18+ fotók - Mellei közt tálalja a tejszínes epret

Egy könnyű kis desszert vacsora után? Mit szólna például pár szem eperhez? Tejszínhab is mehet rá? És hogyan kéri tálalni: tányéron, kehelyben, esetleg egy izgató völgybe rejtve?

18+ Így kell izgatóan tálalni az epret képgaléria

2014.07.15 19:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Egy ínycsiklandó vacsora után, még a kávé előtt mi mást kívánhatna az ember, mint egy adag friss gyümölcsöt, sőt, egészen pontosan epret?

Bár formája alapján a banánt erotikusabbnak gondolnánk, valójában az epernél nincs izgatóbb finomság, és ezt Talia mindennél szemléletesebben be is mutatja.

Az eperhez természetesen elengedhetetlen a tejszínhab is, és higgyék el, van az úgy, hogy az sem baj, ha kicsit mellécsúszik.

Csak aztán óvatosan a harapdálással!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.