A kalap azért fent marad...

18+ fotók - Kivágott tangában élvezi a lágy napsugarakat

Arcbőre színét féltő gondoskodással óvja, altestét viszont bátran kiteszi a simogató napsugaraknak Pammie Lee, aki ráadásul a jelek szerint még ki is zárta magát a házából.

18+ Csak a kalapját hagyja fenn Pammie Lee képgaléria

2014.04.30 19:29ma.hu

Eleinte úgy tűnik, hogy Pammie Lee bizony alaposan pórul járt: kizárta magát a saját házából, ráadásul úgy, hogy még be sem fejezte az öltözködést. Még csak a harisnyát vette fel a hozzá illő kötővel, meg egy tangát, ami ki tudja, mi okból, épp középen lyukas (igazából van némi sejtésünk róla), amikor eszébe jutott, hogy felpróbálja az új kalapját.

Mi tagadás, tényleg jól áll neki, de a fene se tudja, miért nem az alkalmi ruhájához próbálta fel, hogy lássa az összhatást. Mindenesetre valami sürgős juthatott az eszébe, talán a postás csengetett, ez már titok marad, és azon melegében kirohant az ajtó elé. Az meg becsukódott mögötte.

Szegény Pammie Lee egy darabig még tanácstalanul toporog a bejáratnál, de hiába, így nem fog bejutni. Amíg megérkezik a lakatos, kihasználja az időt és megnapoztatja a testét, csak hát nehezen találja a legmegfelelőbb pózt.

De amíg helyezkedik és forgolódik, addig kellemes látvány, nemde?

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.