Piros sapkát hord és szexi csíkos bugyit

18+ fotók - Meglestük a Mikuláslány bugyiját...!

Elábrándoztak már akár csak egyetlenegyszer is, hogy ha a Mikulás lány lenne, milyen lenne a nagy piros kabátja nélkül, és mit hordana a ruhája alatt? Mi most meglestük, nézzék csak!

18+ Milyen bugyit hord Miss Mikulás? képgaléria

2013.12.26 18:59ma.hu

A halászlétől és a bejglitől jóllakottan és a tévében reggeltől estig látható télapós sztoriktól megcsömörlötten eljátszottunk a gondolattal, vajon milyen lenne, ha nem egy jóllakott, hatalmas szakállas vénember küzdene azon, hogy boldoggá tegye az embereket. Arra jutottunk, hogy a hagyományos Télapó legfeljebb a gyerekeknek okozhat örömöt, a felnőttek már egészen másfajta Mikulásról ábrándoznak, legalábbis egy jelentős részük.

Úgyhogy megkerestünk egy Mikuláslányt, hogy meglessük, mi van a szoknyája alatt. Izgalmas látványban volt részünk, amit vétek lenne rejtegetni, elvégre még mindig karácsony van, jár az ajándék!

Fotó: Pinup (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.