Nem vett semmit a rövidnadrág alá

18+ fotók - Upsz, a bugyi lemaradt...!

A nagy kapkodásban Whitney Westgate elfelejtett reggel bugyit venni, hirtelenjében csak a rövidnadrág akadt a kezébe, meg egy vékonyka top. Még jó, hogy ahol ő van, ott ilyen meleg az idő!

Whitney Westgate nem bajlódik a bugyival képgaléria

2013.12.11 19:49ma.hu
Fotó: Babes (A galériához KATT a képre!)

Ismét meg kell állapítanunk, mint már oly sokszor, hogy nagy mázli, hogy nem mindenhol van tél így december környékén. Whitney Westgate pláne örülhet neki.

Már csak azért is, mert ha ott is tél lenne, ahol most ő van, akkor vagy borzasztóan fázna, vagy jobban felöltözött volna - de akkor meg mi lettünk volna szomorúak, mert nem mutatná meg a bájait.

De ettől nem kell félni, Whitney alig öltözött fel, még a bugyit is elfelejtette felkapni, és amúgy is felesleges lett volna, mert végül mindent levesz magáról, így megspórolt egy felesleges mozdulatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.