Könnyen elkalandozik a tekintet!

18+ képek - Tetoválással viszi a szemet a vénuszdomb felé

Rafinált kis nőszemély ez a Krystal, meg kell hagyni: olyan tetoválást rittyentett a csípejére, hogy férfiember legyen a talpán, aki meg tudja állni, hogy ne gördüljön odébb a szem a mintáról!

Csalafinta tetoválással bolondítja a férfiakat képgaléria

2013.01.10 19:29ma.hu
Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)

Tudja, mitől döglik a légy, meg persze a férfiak lelkét is elég jól ismeri Krystal, fél perc alatt képes teljesen összezavarni. Mert nem elég, hogy a tél kellős közepén elvonul egy melegebb égtájra, nem elég, hogy megkeresi a legkopárabb sziklát, ami mellett még elevenebbnek tűnik formás teste és lágy bőre.

Még az sem elég, hogy elkezdi levenni magáról a ruhát és egymás után villantja meg bájait: a mellét, az izgatóan ívelő csípőjét vagy épp szabályos hátsóját.

Nem, ő nem érte be az izgatás ezen szintjével. Le merném fogadni, hogy még szórakoztatja is, amikor az előtte álló férfiú szeme fel s alá ugrál, mert az rendben van, hogy a gömbölyű keblei vonzzák a szemet, de az a fránya tetoválás, az meg mindenáron arra kényszerít, hogy még lejjebb és lejjebb kalandozzunk.

Ő meg csak mosolyog kitartóan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.