F1

Magyar Nagydíj - A Magyar Honvédség Gripenjei is feltűnnek a futam előtt

A mogyoródi versenypálya térségében megnövekedett hanghatások várhatók.

2021.07.31 16:07MTI

A Magyar Honvédség Gripenjei is feltűnnek a Hungaroring felett a Forma-1-es Magyar Nagydíjon vasárnap - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) szombaton az MTI-t.

Azt írták: Gripen vadászgépekből álló kötelék tart bemutatót, húz át a Hungaroring felett a verseny vasárnapi rajtja előtt, délután 3 óra körül. A mogyoródi versenypálya térségében megnövekedett hanghatások várhatók, emiatt a lakosság türelmét és megértését kérik.

Kiemelték, hogy a "technikai sportok szerelmesei" a magyar futamon tartandó légibemutatón részt vevő vadászgépekkel testközelből is találkozhatnak majd a Nemzetközi Repülőnapon és Haditechnikai Bemutatón, amelyet augusztus 28-án és 29-én tartanak a kecskeméti repülőbázison. A repülőnap programjairól bővebben lehet tájékozódni a repulonap2021.hu oldalon - írta a HM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.