Van -e visszaút?

Montoya amerikai csapatban térhet vissza a Formula-1-be!

A kolumbiai fenegyerek nem elképzelhetetlen, hogy az USF1 versenyzőjeként tér majd vissza a királykategóriába, igaz erre egy kicsit még mindenképpen várni kell.

2009.02.05 11:59f1-live.hu

Juan Pablo Montoya 2001-ben debütált a Formula-1-ben a Williams-BMW színeiben. A kolumbiaii versenyző 2005-ben a McLaren-Mercedeshez szerződött, ahol sokáig nem volt maradása. 2006 július 9-én váratlan bejelentésre szánta el magát.

„Montoya a szezon végén elhagyja az F1-et” – írták a lapok. Három nap sem telt el, és a heves vérmérsékletű pilóta azonnali hatállyal elhagyta az „ezüst-nyilakat.”A McLaren hivatalos sajtóközleményében az állt, hogy közös megegyezéssel bontották fel a szerződést.

Azóta Juan boldogan rója a „végtelen” köröket a NASCAR-ban. A Formula-1-be való visszatérése így sem lehetetlen, hiszen a USF1 már meg is kereste a versenyzőt, és szívesen szerződtetné. Annak ellenére, hogy Montoya korábban már többször is kijelentette, hogy kiábrándult az F1-ből. Az amerikai istálló leghamarabb 2011-ben csatlakozhat a száguldó cirkusz mezőnyéhez.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.