F1

Török Nagydíj - Újabb nyolc koronavírus-fertőzöttet szűrtek ki

Egy héttel korábban 1781 tesztből szintén nyolc bizonyult pozitívnak.

2020.11.14 11:53MTI

Az e hétvégi Török Nagydíj előtt nyolcan produkáltak pozitív koronavírustesztet a Forma-1-es csapatok körében múlt péntektől csütörtökig elvégzett vizsgálatok során.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) összegzése szerint az elmúlt egy hétben 2543 tesztet végeztek el, de a dokumentumban nincs szó nevekről, vagyis nem derül ki belőle, hogy pilóta is van-e a fertőzöttek között.

Egy héttel korábban 1781 tesztből szintén nyolc bizonyult pozitívnak. A november 6-ai FIA-közlemény szerint a brit Williams istállónál több csapattag is a fertőzöttek közé került, az érintettek karanténba vonultak, de azt is közölték, hogy az isztambuli Török Nagydíjra mindannyiukat pótolják a versenystábban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.