Forma-1

Eifel Nagydíj - Räikkönen még nem írt alá új szerződést

Az idei mezőnyben korelnök és a hétvégén rekorderré váló Kimi Räikkönen, az Alfa Romeo Forma-1-es csapatának finn versenyzője még nem döntött a jövőjéről, és nem írt alá új szerződést.

2020.10.08 17:37MTI

A 40 esztendős pilóta a Nürburgringen sorra kerülő Eifel Nagydíjon 323. alkalommal vesz részt F1-es viadalon, ezzel az örökranglista élén megelőzi a brazil Rubens Barrichellót, aki 1993 és 2011 között 322 futamon állt rajthoz.

"Majd meglátjuk, mi történik, lesz egy-két megbeszélésünk még a csapattal" - nyilatkozta a jövőjét firtató kérdésre Räikkönen, hozzátéve, hogy még semmi nem dőlt el.

A finn versenyző 2001-ben, a Sauber színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, 2007-ben pedig világbajnok lett a Ferrarival, melynek azóta is ő az utolsó vb-győztes pilótája.

"Élvezem a versenyzést, de még több örömünk lenne benne, ha jobb munkát végeznénk" - jelentette ki Räikkönen, aki kettő ponttal a 16. helyen áll az összetett pontversenyben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.