F1

Olasz, lengyel és orosz tolvajok loptak a Hungaroringen

A tolvajokat a Pest megyei rendőrök elfogták, a lopott holmit megtalálták náluk, és visszaadták.

2019.08.07 14:00MTI

Gyorsított eljárásban bíróság elő állítottak két olasz, két lengyel és egy orosz férfit, aki Mogyoródon, a Hungaroringre kitelepült boltokból ruhákat lopott - közölte a Pest Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a férfiak augusztus 2. és 4. között a Formula 1 Magyar Nagydíj idejére a Hungaroringre kitelepült, az autó-motorsporthoz köthető üzletekből tulajdonítottak el több értékes kabátot és pólót.

A tolvajokat a Pest megyei rendőrök elfogták, a lopott holmit megtalálták náluk, és visszaadták az üzleteknek.

A Gödöllői Járási Ügyészség a lopás bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsított, őrizetben lévő vádlottakat két napon belül bíróság elé állította. Mind az öt vádlottat próbára bocsátották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.