Forma-1

Vettel volt a leggyorsabb az első Forma-1-es tesztnapon

A Ferrarival versenyző német Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a 2019-es Forma-1-es szezon első hivatalos tesztjének első napján, Barcelonában.

2019.02.18 20:15ma.hu

A négyszeres világbajnok német pilóta hétfőn összesen 169 kört ment a Barcelona melletti pályán, legjobb ideje 1:18.161 perc volt.

A címvédő és ötszörös vb-első brit Lewis Hamilton csak délután ült be a Mercedesbe - délelőtt csapattársa, Valtteri Bottas ült a volánnál -, és legjobb eredménye 1:20.135 perc volt, amivel a kilencedik helyet szerezte meg.

Másodikként a McLarenhez idén átszerződő spanyol Carlos Sainz Jr. zárt, míg a harmadik leggyorsabb időeredményt Romain Grosjean (Haas-Ferrari) érte el.

A barcelonai teszt csütörtökig tart, az idei Forma-1-es szezon március 17-én Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.