F1

Végre megszólalt a Schumacher-család

Csütörtökön ünnepli 50. születésnapját Michael Schumacher, aki öt évvel ezelőtti síbalesete óta a külvilágtól elválasztva lábadozik svájci otthonában agysérüléseiből.

2019.01.02 14:05ma.hu

A család teljes hírzárlatot rendelt el Schumi állapotáról, barátaik nyilatkozataiból lehetett néha következtetni erre-arra, míg végre szerdán hivatalos közleményt adtak ki - írta az Index. Igaz, hogylétéről sokat nem tudunk meg ebből sem, de a semminél több:

Örülünk, hogy önökkel ünnepelhetjük holnap Michael 50. születésnapját, és a szívünk mélyéről köszönjük, hogy ezt együtt tehetjük meg. Michael büszke lehet rá, mit ért el, mi is azok vagyunk! Emlékezni akarunk a győzelmeire, a rekordjaira, az ünnepléseire. Biztosíthatjuk önöket, hogy Michael a legjobb kezekben van, és mindent megteszünk érte, ami emberileg lehetséges. Kérjük, értsék meg, hogy az egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban az ő kívánságait követjük, és az állapotát privát ügynek tekintjük, mint eddig is tettük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.