F1

Hungaroring - alternatív útvonalak használata javasolt!

Az M3-as autópályán intenzív forgalom mellett lassabb haladásra számítsanak Mogyoród térségében, a közlekedőket összehangolt rendőri forgalomirányítás segíti.

2018.07.29 11:56ma.hu

Már most erős a forgalom az M3 autópályán Mogyoród térségében, sokan igyekeznek autóval megközelíteni a Hungaroringet. Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának aktuális adatai szerint az M31-es autópálya és a 3-as számú főút kevésbé terhelt, így javasolják, hogy aki ezután indul a versenypályára, használja ezeket az alternatív útvonalakat!

Akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, azok a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

Az M0 autóút irányából érkező autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd elsősorban a 3-as számú főút vagy az M3 autópálya útvonal használata. 

Aki az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart - nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.