F1

Monacói Nagydíj: Ricciardo nyerte az időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2018.05.26 18:38MTI

A 28 éves versenyzőnek ez pályafutása második pole pozíciója, az elsőt két évvel ezelőtt szintén Monte-Carlóban szerezte meg.

Ricciardo mellől a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája startol majd, míg a harmadik rajtkockát a szintén négyszeres vb-győztes, címvédő és a vb-pontversenyben most is vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője foglalja el.

A 78 körös Monacói Nagydíj vasárnap 15.10-kor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.