Betegség

Schumachert nem látogathatta meg a barátja

Rubens Barrichellónak nem engedték meg, hogy meglátogassa Michael Schumachert, korábbi versenyzőtársát, aki 2013 decemberében történt síbalesete óta a nyilvánosságtól elzárva lábadozik súlyos fejsérüléséből.

2018.04.21 07:20ma.hu

„Megpróbáltam meglátogatni Michaelt, de azt mondták, nem lehet – idézi Barrichello nyilatkozatát a nemzetisport.hu. "Azt mondták, azzal, ha meglátogatom, neki és önmagamnak sem teszek jót. Így semmi hírem sincs róla.”

Barrichello maga is kórházi ápolásra szorult néhány hónappal ezelőtt, amikor a nyakán talált tumor miatt meg kellett műteni.

Schumacher 2014 szeptembere óta a magas falakkal körülvett svájci otthonában gyógyul, a család kérésére semmilyen információt nem közöltek az állapotáról. Legutóbb 16 hónapja adtak ki hivatalos közleményt, amelyben azt írták, törekszenek a titoktartásra, és a szurkolóktól csak annyit kértek, csendben szurkoljanak a hétszeres F1-es világbajnoknak, hogy meggyógyuljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.