F1

Új, saját Forma-1 e-csapatot alapít Alonso - tinédzsereket igazol

Rendesen feldobják a hagyományos autóversenyeket.

2017.11.28 10:43ma.hu

Fernando Alonso pont a Forma-1 világbajnokság utolsó állomásán jelentette be, hogy saját csapatot indít, mégpedig az e-sport változatban. Nem véletlen, hiszen már a hétvégi Abu-dzabi Nagydíj sem a hagyományos autóverseny miatt volt izgalmas, Hamilton vb-sikerét már tudni lehetett előre. Viszont az e-sport szegmensben pattanásig feszültek az idegszálak, mivel ekkor tartották a Forma–1 első videójátékos világbajnokságának fináléját – amit egyébként szintén Abu-Dzabi F1-pályáján rendeztek. Itt nemhogy nem volt előre eldöntve a győztes, hanem gyakorlatilag az utolsó körben dőlt el, ki áll a dobogó élére. A brit Brendon Leigh ekkor állt az első helyre, és tartotta meg pozícióját. A kétszeres világbajnok pilóta csapata, az FA Racing G2 Logitech G első igazolt versenyzője a török Cem Bolukbasi, de Alonso Bolukbasi mellé további tehetségeket is kinézhetett csapatába a hétvégén.

A Forma–1 első digitális vb-címét érő előzés az alábbi videón látható:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.