Teljes gázzal

Verstappen kizárná Ricciardót lökhajtás miatt

Nem fogja elhinni, milyen hajtással tud segíteni magán Ricciardo.

2017.11.25 19:54ma.hu

Verstappen kizárná a közös szobájukból Ricciardót, mert folyamatosan szellent - a Red Bull holland F1-es pilótája az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján adott nem várt választ az egyik újságírói kérdésre, miszerint Daniel Ricciardo milyen hatással van rá úgy, hogy már egy teljes szezont töltöttek egymás mellett a Red Bullnál.

„Nagyon rossz” – válaszolta Verstappen. „Folyamatosan szellent, ezért a kiszolgáló-egységünkben mindig büdös van” – viccelődött a háromszoros futamgyőztes, majd komolyra fordította a szót. „Soha nem gondoltam, hogy valaha ilyen jó csapattársam lesz. Remélem, sokáig leszünk még így.”

Persze Verstappennek felvetették azt is, hogy mennyiben fog megváltozni a kapcsolatuk, ha a világbajnoki címért fognak harcolni 2018-ban. „Szerintem semennyiben, mert tiszteljük a másikat. Ha valakinek jó versenye van, azt mondjuk, szép munka, vagy hogy megérdemelted. Szerintem ez nagyon fontos.”


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.