F1

Mexikói Nagydíj - Idei negyedik különböző pilótapárosát veti be a Toro Rosso

Az istálló a szezont a Kvjat, Carlos Sainz Jr. kettőssel kezdte, a spanyol pilóta már a Renault versenyzője.

2017.10.24 04:25MTI

Ötödik egymást követő versenyén a negyedik különböző pilótapárossal áll rajthoz a Forma-1-es Toro Rosso csapata a hétvégi Mexikói Nagydíjon, melyen Brendon Hartley és Pierre Gasly ül majd a volánnál.

Az olasz istálló hétfőn honlapján jelentette be, hogy a soron következő versenyhétvégén az új-zélandi Hartley mellett ismét lehetőséget kap a francia Gasly, aki Malajziában és Japánban rajthoz állt már a csapat színeiben.

Múlt hétvégén, az Egyesült Államok Nagydíján az orosz Danyiil Kvjat volt az akkor debütáló Hartley társa, akit gyenge eredményei miatt korábban elküldött az istálló.

A Toro Rosso a szezont a Kvjat, Carlos Sainz Jr. kettőssel kezdte, a spanyol pilóta már a Renault versenyzője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.