Hihetetlen

Forma-1: minden ütközés után meg kell majd várni, míg kiérnek a rendőrök

A 100 wattos izzók elüldözése után újabb hülyeséget kezdenek kitalálni az uniós bürokraták.

2017.10.16 08:42ma.hu

Megszokhattuk, hogy nagyon hülyék ülnek az uniós döntéshozó pozíciókban. A parlament pedig csak biodíszlet, bólogatnak a hülyéknek és nem tesznek semmit. A nemzetállamok is hagyják a bolond, szabadon engedett döntéshozó selejteket.

Egy 2014. szeptemberi bírósági ítélet, az úgynevezett VNUK-ügy alapján ugyanis a megszületett új EU-szabályozás tervezete értelmében minden motorral hajtott, személyszállításra alkalmas eszközre kötelező lesz harmadik félnél biztosítást kötni az EU 27 tagállamában, beleértve a traktorokat, a fűnyíró traktorokat és a versenyautókat is.

A 3 évvel ezelőtti ügyben egy szlovén férfi indított pert, amiért egy traktor utánfutója elsodorta a létrát, amin dolgozott, ő pedig az utánfutó biztosításának kárára szeretett volna kártérítést kapni, és nyert is.
A szabályozás alapján minden motorsportban történt versenybalesetet úgy kellene kezelni, mint egy utcai balesetet, vagyis a rendőrségnek kell eljárnia, még ha az privát versenypályán történt is.

Ez azt jelenti, hogy a szabályozás az EU-s motorsport teljes megszűnését is előidézheti.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.