F1

Malajziai Nagydíj - Hamilton a pole-ban, Vettel utolsóként rajtol

A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről.

2017.09.30 12:21MTI

A 32 éves, háromszoros vb-győztes Hamiltonnak ez pályafutása 70., és az idei kilencedik pole pozíciója. Legnagyobb vetélytársa, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője motorhiba miatt nem tudott mért kört teljesíteni, így a mezőny végéről startol majd a futamon.

Hamilton mögött Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája zárt a második, Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője pedig a harmadik helyen az időmérőn.

Az 56 körös Malajziai Nagydíj vasárnap 9 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.