Zsarolás

Halálosan megfenyegették Michael Schumacher családját

Újabb zaklatást kellett elviselnie a már amúgy is sokat szenvedett Schumacher-családnak.

2017.05.20 09:34ma.hu

A világbajnok Forma-1-es pilóta 2013-as síbalesete óta számtalanszor megsértették a Schumacher-család magánszféráját, hogy megtudjanak valamit a világtól elzártan kezelt sportolóról.

Ezúttal egy fiatal férfi még messzebb ment: e-mail-ben próbálta megzsarolni Corinna Schumachert.

Huseyin B 900 ezer eurót követelt Schumacher feleségétől. Ha ezt nem kapja meg, Schumacher gyermekei "meghalnak vagy így vagy úgy. A Formula 4-ben sokféle baleset történhet.”

Szerencsére a zsaroló eléggé amatőr volt: a saját bankszámlaszámát adta meg! Corinna Schumacher persze rögtön értesítette a svájci rendőrséget, akik könnyedén lenyomozták a németországi bankszámlaszámot.

Huseyin B elismerte az ellene felhozott vádakat, de nem tudta megmagyarázni a tettét. 4.500 eurós pénzbüntetés mellett 1 év 9 hónap felfüggesztett börtönre ítélték, 50 óra közérdekű munkát kell elvégeznie, és kezelésekre is járnia kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.