Forma-1

Alonso kész más csapatokkal is tárgyalni

Év végén lejár a spanyol pilóta szerződése. Annyit máris elárult, csak olyan csapattal hajlandó tárgyali, amivel jövőre a vb-címért küzdhet.

2017.05.11 16:50ma.hu

Alonso 2015-ben szerződött a McLarenhez, azóta azonban nem tud jó eredményeket elérni, a wokingi gárda ugyanis a Honda-motorok gyengesége miatt kiábrándítóan teljesít.

A Forma-1 kétszeres világbajnoka egy interjúban arról beszélt, készen áll arra, hogy más csapatokkal is tárgyalásokat folytasson a 2018-as évad kapcsán.

"Csak egy olyan csapattal maradok jövőre, mely a vb-címért tud harcolni. Az idei év hosszú még, sikerülhet az előrelépés. Remélem, hogy sikerül boldogabbá tennünk rajongóinkat a szezon második felében” - árulta el.

"Nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy jóra fordulnak a dolgok." Szeptembertől vagy októbertől pedig nyitott leszek arra, hogy a McLarennel, vagy egy másik csapattal tárgyaljak. Szeretnék a Forma-1-ben maradni. Nem akarok több versenyen rajthoz állni az IndyCarban az Indy 500-on kívül.” - tette hozzá Fernanado Alonso.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.