F4

Horrorbaleset a Forma-4-ben: mindkét lábát amputálták a 17 éves versenyzőnek

Billy Monger hatalmas sebességgel csapódott az előtte haladó autóba. Videó.

2017.04.20 04:30ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, szörnyű baleset történt április 18-án a Forma-4 doningtoni futamán. A 17 éves Billy Monger hatalmas sebességgel csapódott bele az előtte poroszkáló Patrik Pasma autójába. Több mint 90 percig tartott, míg a fiatal tehetséget kiszabadították összetört autójából. Ezután mentőhelikopter vitte kórházba.

Sajnos minden erőfeszítés ellenére a fiatal mindkét alsó lábszárát amputálni kellett - olvasható Monger csapatának, a JHR Developments szerdán tett bejegyzésben. Mongernek ez volt a második szezonja az F4-ben és jelenleg a hatodik helyen állt, két pódiumos helyezést is elérve az év során. Patrik Pasma, a horror baleset másik szereplője már elhagyta a kórházat, nem szenvedett komoly sérülést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.