Játék, magas fokon

A korábbi F1-versenyző high-tech vibrátort fejleszt

A korábbi Forma-1-es pilóta, Robert Doornbos érdekes szakmára váltott, ugyanis társalapítója a Kiiro cégnek, melynek profilja high-tech szexuális játékok fejlesztése.

2016.02.06 16:35ma.hu
anp

A Las Vegas-i Adult Entertainment Expo alatt Doornbos a Cnet weboldalon beszélt a cégéről. A Kiiro például olyan modern szexuális játékokat készít, amely "segít" a pároknak tartós távkapcsolat esetén.

"Új dimenziókat akarunk nyújtani a szexuális játékok piacán az internet használatának segítségével" - mondta Doornbos. A cége egy digitálisan távvezérelhető vibrátort fejlesztett, amivel férfiak kényeztethetik barátnőjüket vagy feleségüket. Az eszköz az emberi érintést utánozza, így az a szerkezet segítségével a távolba továbbítható a partner felé.

A Kiiro a vibrátort egy férfiaknak szánt változattal együtt kínálja és a kettővel együtt lehet távoli szexkapcsolatot létesíteni. A cég már két éve dolgozik a termék fejlesztésén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.