Egyesült Államok Nagydíja

Hamilton volt a leggyorsabb a viharos szabadedzésen

A világbajnoki címvédő és az összetettben most is élen álló Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíja viharos esőzés közepette rendezett szombati, harmadik szabadedzésén.

2015.10.24 18:35MTI

A második helyen Sebastian Vettel (Ferrari), a harmadikon pedig Nico Hülkenberg (Force India) végzett.

A rendezők az időjárás miatt úgy döntöttek, hogy a gyakorlásra a nézőket nem engedik be a lelátókra.

Ha a heves esőzés marad, akkor akár még az is előfordulhat, hogy törlik a - magyar idő szerint - 20 órára tervezett időmérő edzést, amelyet vasárnap, a verseny előtt még megtarthatnak.

Eredmények (espn.f1.com), 3. szabadedzés: 1. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:59.517 perc 2. Sebastian Vettel (német, Ferrari) 2:00.380 3. Nico Hülkenberg (német, Force India) 2:00.496 4. Valtteri Bottas (finn, Williams) 2:00.523 5. Carlos Sainz Jr. (spanyol, Toro Rosso) 2:00.687 6. Danyiil Kvjat (orosz, Red Bull) 2:00.694

A további program: időmérő edzés 20.00

vasárnap: futam 21.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.