F1

Hamilton tagadja a Putyinnal kapcsolatos híresztelést

A címvédő Lewis Hamilton tagadja, hogy lefröcskölte pezsgővel Vlagyimir Putyin orosz elnököt, miután vasárnap Szocsiban megnyerte a Forma-1-es Orosz Nagydíjat.

2015.10.12 22:58MTI
Screenshot

"Semmi ilyesmi nem történt. Hallottam, hogy megjelent egy furcsa kép, de tényleg nem fröcsköltem le" - mondta a Mercedes pilótája hétfőn a Sky Sports televízióban.

Putyin adta át Hamiltonnak a győztesnek járó trófeát, de még a hagyományos pezsgőzés előtt elhagyta a dobogót. A később napvilágot látott fényképeken mégis úgy tűnt, hogy több sötét folt, valamint pezsgőhab van az öltönye hátán.

Hamiltonnak idén áprilisban is magyarázkodnia kellett egy pezsgőzés után, mert azzal vádolták, hogy szexista módon ráijesztett egy hoszteszre, amikor közelről az arcába spriccelte az italt.

A 30 éves versenyző az oroszországi sikere után Nagy-Britanniában együtt ünnepelt a csapatával, amely matematikailag is bebiztosította, hogy megvédi konstruktőri világbajnoki címét.

Négy futammal a sorozat vége előtt a Mercedes pilótája 66 pontra növelte előnyét az egyéni pontversenyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.