F1

Nagyon részeg volt a brit, aki besétált a pályára a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon

A szurkoló a 37. körben bukkant fel a villanyfényes pálya szélén, egy darabig sétálgatott a kerítés belső oldalán, majd kimászott.

2015.09.21 08:39ma.hu

Egy 27 esztendős ittas férfi zavarta meg a Szingapúri Nagydíjat, miután beszökött a verseny kellős közepén a pályára 13-as kanyarnál, eközben azonban a versenyautók az aszfaltcsík szélén száguldoztak, csoda, hogy nem lett tragédia az esetből. A szurkoló a 37. körben bukkant fel a villanyfényes pálya szélén, egy darabig sétálgatott a kerítés belső oldalán, majd kimászott. A versenyirányítás azonnal a pályára küldte a biztonsági autót, ám mire az megérkezett, a férfi visszamászott. A rendőrség őrizetbe vette a férfit, a Nemzetközi Automobil Szövetség közlése szerint a 27 éves férfi brit állampolgár és ittas állapotban tette, amit tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.