Majdnem ugrott Vettel helye?

Szingapúri Nagydíj: elnézést kell kérnie a Ferrarinak

Felszólították a Ferrari menedzsmentjét, hogy kérjen mélységes bocsánatot a Szingapúri Nagydíj után történtek miatt, a csapattagok közül ugyanis néhányan elfogadhatatlan minőségben viselkedtek.

2015.09.21 08:07ma.hu

Az olasz istálló teljes vezetését behívatták a Szingapúri Nagydíjat követően, mivel a parc fermében a Nemzetközi Sport Kódex 12.1.1-es cikkelyében foglaltakat sértve viselkedtek. A pletykák szerint ezzel még Vettel helyét is veszélybe sodorták. Szerencsére a sportfelügyelők nem volt a szankcionálás elemében, így arra szólították fel a Ferrari csapatfőnökét, Maurizio Arrivabenét, hogy tegyen közzé egy bocsánatkérő levelet.

Az eset a pódium ceremónia előtt történt, a ferrarisok eléggé erőszakosan, a kordont és a biztonsági embereket arrébb taszítva próbáltak meg bejutni a parc fermé területére. Ez azonban szigorúan zárt terület, senki nem léphet be oda, mindaddig, míg a verseny után be nem fejeződik az autók átvizsgálása.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.