Nézettségi mutatók

Mogyoród mindent vitt - de a pólós döntő is 2,5 millió nézőt vonzott

Csaknem 1,2 millióan nézték végig az M1 közvetítését a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjról, amely így az elmúlt hétvége legnézettebb műsora lett.

2014.07.28 17:25MTI

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfői közleménye szerint a mogyoródi versenyhétvége közvetítéseibe több mint 3 millióan, a Magyarország-Szerbia férfi vízilabda Európa-bajnoki döntő sugárzásába pedig közel 2,5 millióan néztek bele.

Az M1 Forma-1-es közvetítéssorozatának legnézettebbje lett a Hungaroringen rendezett viadal, a szombati időmérő edzést 532 ezren nézték végig, a vasárnapi GP alatt pedig a 18-49 évesek közönségaránya 42,7 százalék, a felnőtt férfiaké 55,7 százalék volt. A Magyar Nagydíj közvetítéseit a közszolgálati csatornákon 3,145 millióan követték, ez a teljes népesség 34,8 százaléka.

A budapesti vízilabda Eb fináléját 966 ezren nézték végig, és 2,367 millióan pillantottak bele az adásba, ezzel ez a meccs lett a legnézettebb az egész kontinensviadalon. A tornáról az M1 15 mérkőzést tűzött élőben műsorra, ezeket összesen 4,406 millió néző követte.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójából a Duna tv-csatornán sugárzott vasárnapi Kecskemét-Ferencváros összecsapást 218 ezren nézték meg az elejétől a végéig, és 690 ezren néztek bele, így ennek a találkozónak a közönségaránya a csatorna közönségarányának kétszeresét érte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.