Magyar Nagydíj

Átcsoportosított a Forma-1 televíziós jogdíjára a kormány

A kormány 527,2 millió forint egyszeri, azonnali átcsoportosítását rendelte el a költségvetésből a Forma-1-es televíziós közvetítés 2014-es jogdíjának biztosítására.

2014.07.28 15:49MTI

Az erről szóló határozat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Az összeget a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból csoportosítják át a Hungaroring Sport Zrt. támogatása jogcímcsoport javára.

A kormányhatározat szerint az átcsoportosítást az elszámolási kötelezettség mellett a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettség mellett rendelték el.

Az átcsoportosítás felelőse a nemzetgazdasági miniszter, míg az elszámolás és visszatérítési kötelezettség tekintetében - amelynek határideje 2014 szeptember 30. - a nemzeti fejlesztési miniszter a felelős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.