Hungaroring

Vihar a Magyar Nagydíjon?

Általában a Forma-1-es Magyar Nagydíj a hőségről szól, hiszen rendszeresen a nyár közepén rendezik meg. Most azonban a meleg mellé egy jó kis vihar is társulhat a futam napján.

2014.07.23 12:28ma.hu
youtube.com

Legalábbis a Formula-1 hivatalos oldala vasárnapra esőzést jelez előre. Az időjárási adatok szerint pénteken és szombaton még megússzák a nézők és a pilóták is szárazon, de vasárnap már korántsem lehetnek benne biztosak.

Elnézve az elmúlt napok időjárását egy hasonló vihar igencsak érdekessé tenné a versenyt, ráadásul eddig, ha esett a Hungaroringen, akkor mindig remek versenyt láthatott a közönség. 2006-ba például Jenson Button ilyen körülmények között aratta első győzelmét, de 2011-ben is ő örülhetett a változó körülményeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.