Német Nagydíj

A FIFA nem engedélyezte Rosberg vébégyőztes sisakját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nem engedélyezte Nico Rosbergnek, hogy a német válogatott világbajnoki címét hirdető sisakban versenyezzen a hétvégi Forma-1-es Német Nagydíjon.

2014.07.17 12:16MTI
Forrás: YouTube

A pontversenyben éllovas német pilóta fejvédőjére eredetileg az aranyozott futball-világbajnoki kupát festették, csakhogy a FIFA jelezte, hogy jogtulajdonosként nem járul hozzá ehhez a díszítéshez, hivatalos engedély nélkül pedig tilos nyilvánosan felhasználni a trófea képét.

A sisak mintáját ezért újratervezik, és estére várhatóan elkészül az a lakkozás, amely a hockenheimi hétvégén látható lesz Rosberg fején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.