Más kihívások

Lemond a Forma-1-es Mercedes technikai igazgatója

Lemond Bob Bell, a világbajnoki pontversenyt vezető Mercedes Forma-1-es istálló technikai igazgatója, akinek a feladatait a távozása után Paddy Lowe ügyvezető látja majd el.

2014.04.14 16:57MTI
Bob Bell (Fotó: Mercedes Benz)

A Mercedes hétfői közleménye szerint Bell már tavaly decemberben jelezte távozási szándékát, s idén novemberben ez be is következik, mert a szakember "más kihívásokat keres."

Bell 2011 áprilisa óta volt technikai igazgató a stuttgarti gyár F1-es csapatánál. Helyére nem neveznek ki senkit, Paddy Lowe - aki Toto Wolff-fal közösen irányítja a Mercedest - átveszi a munkáját. Lowe tavaly júniusban, a McLarentől érkezett a Mercedeshez.

A német gyári csapat az idei vb első három futama alapján nagy fölényben van, a szezonnyitó Ausztrál GP-t Nico Rosberg, a malajziai és bahreini futamot pedig Lewis Hamilton nyerte meg az ezüstszínű autó volánja mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.