Fejsérüléssel vitték kórházba

Súlyos balesetet szenvedett Michael Schumacher

A legfrissebb helyszíni jelentések szerint Michael Schumacher agyvérzést kapott és az állapota kritikus.

2013.12.29 14:25MTI
Schumacher síel 2001-ben - MTI Fotó

A franciaországi Meribelnél síelő 44 éves Schumachert fejsérüléssel vitték kórházba.

"A moutiers-i kórházba szállították, de azt nem tudom megmondani, hogy mennyire súlyos a sérülése" - mondta az RMC rádióadónak Christophe Gernignon-Lecomte, a helyi síparadicsom igazgatója, aki hozzátette, Schumacher tudatánál volt, de nagyon zavarodott volt, amikor elszállították.

A baleset körülményeiről elárulta, hogy Schumacher 11 óra körül bukott és egy sziklának ütközött, de bukósisakot viselt.

A Forma-1 történetének legeredményesebb versenyzője tavaly vonult vissza. A feleségével és két gyermekével Svájcban élő Schumacher pályafutása során 91 futamon diadalmaskodott, vb-címeit a Benettonnal és a Ferrarival nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.