Már megint...

Kubica újra kórházban

A tavaly februárban életveszélyes ralibalestet szenvedett Robert Kubicát szerdán kórházba szállították, miután olaszországi otthona közelében elcsúszott a jeges úton, s megsérült a lába.

2012.01.11 23:57MTI

A lengyel Forma-1-es pilótának jobb sípcsontja sérült meg komolyabban, s vélhetőleg e miatt tovább csúszhat visszatérése.
    
A jelenleg csapat nélküli Kubicát a viareggiói kórházba szállították, ahol később azt kérte, hogy a kezelését Pietra Ligure-ben, azon a klinikán végeztethesse el, ahol tavaly balesete után feküdt.
   
A pilóta tavaly február 6-án, egy olaszországi raliviadalon szenvedett súlyos balesetet, a karját, a lábát és a kézfejét többször meg kellett operálni, s 11 hétig volt kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.